sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikon kuulumisia

Viikko on sujunut rauhallisesti ja pakkasten vuoksi melkein kokonaan sisätiloissa. Maanantaina kun pakkaset eivät olleet vielä aivan huipussaan, tehtiin Mangustin kanssa tunnin reipas lenkki, tulipa testattua uudet toppavaatteet, hyvin pysyi lämpimänä, ei siis valittamista.

Käytiin torstaina keskustassa kahvilla ja pyörähdettiin samalla vähän Forumin lastenvaateliikkeitä läpi. Tarttuihan sieltä mukaan vähän vaatteitakin, mutta ennenkaikkea hyvää mieltä ystävän näkemisestä. Alkoikin jo neljä seinää kaatua niskaan, kun ei maanantain jälkeen oltukkaan poistuttu kotoa.





Mangustin saaliina oli parit pöksyt Tutalta sekä valkoinen kaulusbody. Perjantaisesta nopeasta pyörähdyksestä itäkeskuksessa kotiin saapui myös Newbien mekko. Kapphallissa aletuotteista -50%, harmi ettei ollut enempää oikeaa kokoa olevia. Newbien vaatteet vaan iskevät!

Itselle tarttui Itiksestä myös muutama juttu mukaan, osa jo hieman kesää silmälläpitäen. 


Uusi toppi Kapphallilta, ensi kesänä kun mahdun taas shortseihin kunnolla, on tämmöinen ohut löysä toppi varmasti mukava pari niille.


Valkoiset t-paidat vaan kuuluvat kesään! Tämä oli hieman isompaa kokoa, mutta menee myös löysänä paitana.


Tykästyin kovasti tähän helmikaulukseen. Pieni koristeellinen juju, rannalla kun ei kauheasti isompia kaulakoruja kannata käyttää, jos ei halua "mielenkiintoisia" rusketusraitoja. Trust me!


Kultaisen värinen rannekoru, en omista kuin pari siroa kultaketjua ranteisiin. Molemmat ovat nyt boikotissa, koska en luota noihin pieniin erittäin voimakkaasti tarraaviin sormiin.



Ohkanen neule, näitä rakastan! Eivät ehkä se kätevin vaihtoehto imettämisen kannalta, mutta who cares, käytän silti.


Tykästyin tähän hameeseen, koska siinä on niin perinteinen konservatiivinen kuosi, mutta kuitenkin nuorekas mitta. Kankaan pehmeys oli iso plussa! Voihan hameet kuinka teitä on ollut ikävä.


Kellohame! Pitkään listalla keikkunut yksilö, anteeksi henkari...Kevät tule jo! Tahdon lähteä hameella ulos, jäätymättä.


Tämä kori tuli ihan tarpeeseen, Mangustille on alkanut kertyä jo jonkin verran leluja, ilman että niille on ollut järkevää säilytyspaikkaa. Löysinkin vihdoin nätin ja sopivan kokoisen korin hoitopöydän hyllylle, sai vihdoin lelut pois olohuoneen lattialta.

Lauantai meni rauhallisesti, käytiin ostamassa isimiehelle työkengät ja pyörähdettiin samalla kahvilla Mangustin kummisedän kanssa. Iltapäivästä tehtiin yhdessä lenkki lähimaastoon, tarkoituksena oli nukuttaa Mangusti samalla päiväunille, onnistuiko? No vartiksi! Mutta tulipa ulkoiltua itse ja ulkoilutettua hoitokoira.

Illalla käytiinkin kokoperhe yhdessä saunassa ja loppuilta vietettiin isimiehen kanssa toisistamme ja hyvästä ruoasta nautiskellen Putouksen äärellä. Herkkuherkku ruokana oli kanaburrittoja itse tehdyllä guacamolella, tarkoituksena oli ottaa kuva, mutta kerkesin syömään jo puoliksi ennenkuin muistin, ups.

 Rauhallista sunnuntaita!

Käyttekö te kokoperhe yhdessä saunassa vai vanhemmat erikseen? Asuuko teillä pieni vesipeto?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)