torstai 1. elokuuta 2013

A Beautiful Body Challenge



Suomeenkin rantautunut haaste, joka on mielestäni loistava! Ja ehdottomasti ansaitsee jokaisen hehkutuksen blogeissa. Senpä takia tämä postaus ajoi muiden ohi.

Haasteen ideana on siis  tuoda julki se todellisuus äitiyden jättämistä jäljistä. Tuoda julki muitakin, kuin photoshopattuja mallivartaloita tai plastiikkakirurgien taidonnäytteitä. Näyttää se oikea nahka! Hyväksyä itsemme ja toisemme, juuri sellaisina kuin olemme, aitoina ja ennenkaikkea äiteinä.

Mami Go Go:n Minttu haastoi myös suomalaiset bloggaajat ja äidit näyttämään nahkansa ja tiikerinraitansa. Ilmiö on ottanut tuulta siipiensä alle hyvinkin nopeasti ja hyvä niin!

Olisin itsekkin osallistunut kunnolla, tai ainakin luulen niin, jos mahani ei olisi pallo. Tokihan tuossakin videossa vilahtelee raskausmahoja, mutta kuitenkin. Voin kertoa sitten myöhemmin, miten palautuminen onnistuu ja millaiset jäljet kroppaan jäivät.

Tältä näytti pallo heinäkuun alussa.


Kaikille, jotka tähän haasteeseen olette vastanneet, tahdon sanoa: Olette mielettömän rohkeita ja upeita, nostan hattua jokaiselle, joka on uskaltanut paljastaa vatsansa julkisesti. Oli siinä sitten raitaa, liikaa nahkaa, arpea tai ei mitään. Jokainen niistä on vatsoista on ainutlaatuinen ja kantanut sisällään jotain erittäin arvokasta.

Surukseni huomasin, ettei kommentoinnit pysyneet tässäkään aiheessa asiallisina, mitä ihmettä ihminen kuvittelee saavuttavansa haukkumalla toisen vatsaa liian pieneksi, liian arpiseksi tai liian löysäksi? Parantaako se omaa vatsaa jotenkin? Mitä jos vain oltaisiin ylpeitä näistä uskaliaista äideistä, jotka kehtaavat näyttää todellisen nahkansa maailmalle. Minä ainakin olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)