keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Onko raskaana lupa valittaa?

Vaikka raskaus itsessään on mennyt kohtuullisen kivuttomasti, ei nämä viimeiset viikot mitenkään herkkua ole. Harjoitussupistuksia on tullut ja kahdesti jo kättärilläkin pyörähdetty, silti täällä ollaan vieläkin yhdessä paketissa.



Paino on vihdoin lopettanut nousemisensa, nyt se enää liikkuu edestakasin turvotuksen mukaan, liitoskipuja tulee heti kun lähtee kävelemään pidemmälle, nukkuminen on historiaa ja täysin yliarvostettua, maha tippuu kohta polviin ja korvista nousee pian savua jos joku vielä käskee voimaan paksusti.

Maha tippu!


Luojan kiitos ihanasta syyskuisten odotusryhmästä facessa, en todellakaan ole ainoa jonka pääkoppa meinaa pettää. Meistä neljä on jo jakaantunut kahtia ja pienistä prinsessoista ja prinsseistä on vilahdellut kuvia seinällä. Niiden ihanaakin ihanampien kurttunaamojen näkeminen ei ainakaan helpota malttamattomuutta, mutta on ne silti suloisia!

Meillä alkaa kotikin olemaan valmis, kaikki suurimmat hankinnat on tehtyinä. Vaunut ja kaukalo odottavat käyttäjäänsä, itkuhälyttimet lataamista ja pieni sänky nukkujaa. Joten pieni rakas pallero, voisitko jo tulla?!?!?

Seurustelun alku, kevät -12 ja rv 34?
Sairaalakassikin on jo palleron osalta pakattu, enää puuttuu omat kotiutumisvaatteet, hygieniatarvikkeet ja elektroniikka (=puhelimen laturi). Sain loppujen lopuksi paniikin sukupuolen vaihtumisesta, joten kassissa on vaatteet tytölle sekä pojalle, jos pallero päättääkin yllättää...


Oli vielä hyviäkin uutisia! Siskoni päätti jo poksahtaa ja jakaantua kahtia, jotenka olen nykyään erittäin onnellinen ja ylpeä täti!

Pyllerö ja Pallero

Pieni prinsessa ja tädin kaksoisleuka :D

Sitä synnytystä odotellessa......

ps. Mitä mun pitäisi jännittää? Kaikki kovasti kyselevät, että jännitänkö?

pps. Pahoittelut kuvien loistokkaasta laadusta, kamera on ollut viime aikoina visusti laukussansa ja Instagram on toiminut sen puolesta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)