torstai 23. tammikuuta 2014

Anonyymi

Voiko anonyymina kirjoittaa? Voi ja ei. Minä olen jo naamani ja etunimeni paljastanut kaikelle kansalle blogissa, joten omalla kohdalla myöhäistä katua. Enkä kyllä oikeastaan edes kadu, olen kuitenkin jokaisen julkaisemani kuvan käynyt läpi ajatuksella, ja oikeasti miettinyt kehtaanko julkaista.

Mutta mutta, tytärtäni en kuitenkaan tahtoisi tuoda nettiin, niin...mammablogi ilman vauvaa. Kuinka se sitten onnistuu? No Kideblogien Hoitolaukkuelämää on onnistunut siinä jo hyvän aikaa, ja itsensäkkin on onnistunut pitämään anonyymina, joten sanoisin sen onnistuvan hyvin. Jos vain haluaa.

Miksi näin? Me mieheni kanssa sovimme, heti tyttäremme synnyttyä, ettei hänen kuviaan julkaistaisi missään mediassa, ei meidän eikä muiden toimesta. Hän saa itse päättää, kunhan kasvaa, että haluaako naamansa nettiin. Siihen asti menemme näin.

Jotenka toivon teiltä ymmärrystä tähän asiaan, tiedän nykymaailman internetin käytön, niin hyvässä kuin pahassakin, joten toivon teidän kunnioittavan ratkaisuani. Tämän päätöksen tekemiseen ja yhteisen ymmärryksen löytymiseen on mennyt nyt reilut kolme kuukautta. Tahto ja halu blogata vastaan pelot kuvattomista postauksista, tahto voitti. Aion ainakin yrittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)