torstai 30. tammikuuta 2014

Kirppistä ja vierailuja

Tämä viikko onkin ollut erityinen, isimiestä ei kotona ole paljoa näkynyt. Työt ovat pitäneet vähän liiankin kiireisenä ja nyt tämän viikon kruunaa keskiviikkoaamusta perjantai-iltaan kestävä työmatka. Noh tästä selvitään ja ensi viikolla toivottavasti helpompaa. Helpointa on ollut, kun on itse pitänyt itsensä kiireisenä. Maanantaina oli äititreffit Jumbossa, jonka jälkeen pyörin hetken taas kaupoissa. Pari paitaa lähti mukaan, mutta sitä Mangustin uimapukua ei löytynyt.

Jumbon jälkeen suuntasimme Kaareen äitiäni ja siskoani tapaamaan. Käytiin La Famigliassa syömässä, joka oli mukavan tyhjä, sai syödä rauhassa ja ruoka tuli nopeasti. Oman annoksenihan söin kahdessa osassa, sillä Mangusti heräsi päikkäreiltä, nälkäisenä kuinkas muutenkaan. Vähän kaupoissa pyörimistä ja lopuksi ruokakaupan kautta kotiin. Iltapalaksi tein Fit Fat Maman uunimunakas reseptin innoittamana, aavistuksen tuunatun version. Sai isimieskin syötävää kotiin tultuaan.
Meidän versiossa: kinkkua, paprikaa, kirsikkatomaatteja ja parmesaania

Tiistaina suuntasin äitille, vanhin siskoistani oli tullut Helsinkiin tyttärensä kanssa. Jemppu ja Mangusti olivat siis saman katon alla, mutta näkivät toisiaan ehkä viiden minuutin ajan. Miten niin ristikkäiset rytmit, ja sekin aika jonka olivat hereillä samaan aikaan, oli syömistä tai vaunuilua. Mutta sainpa täteillä ja syöttää Jemppua, pulloruokinnan hyviä puolia. Käväistiin myös Malmin jäähallilla katsomassa siskoni treenejä ja juhlistamassa viime viikonloppuna Oulusta tullutta kultaa!


Jäähallilta suunnattiin anoppilaan synttäreitä juhlimaan, yhtä juhlaa siis kokopäivä! Oli Mangustille oikein serkkujen päivä, molemmat samana päivänä!

Keskiviikkona reissaattiinkin Tampereelle käymään omien isovanhempieni luona, aina yhtä ihana käydä, mutta valitettavan kalliit kahvit...

Tänään ollaan oltu vain kotona, pesty pyykkiä ja nukuttu pitkään. Kuvailin kaikki pieneksi jääneet kestovaipat myyntiin, jos saataisiin isompia tilalle ja vähän lisää tilaa hoitopöydälle.

Nuo leopardit ovat olleet ehdottomat lempparit, oi miksi niiden piti jäädä pieniksi? 

Onko lukijoiden joukossa muita kestovaippailijoita? Vai ällöttääkö ajatuskin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)