lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ihanaa naistenpäivää!

Kuten otsikkokin sanoo, ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille!

Meidän lauantaista teki erikoisen vauvauinnissa ensimmäiset syväsukellukset, jotka sujuivat hyvin meidän vesipedon kanssa, sekä maailman paras naistenpäivänlahja!


Arvaatteko mikä se on?!?

Oi kyllä! Me saatiin Mangustin kanssa iki-ihana ja niin kauan himoittu Stokke Tripp Trapp. Rakastan! Mä niin rakastan, oi tätä materialismin ihanuutta! Ja ihmiset vielä kehtaavat väittää, että mulle on hankala ostaa lahjoja, ei ollenkaan, kuhan se blingaa tai siinä on se juju ;) Design toimii aina, ja niin myös tänään, kun kannettiin kotiimme ihka ensimmäinen virallisestikkin designiksi leimattu kaluste. Voihan rakkauspakkaus, voisin hehkuttaa loputtomiin. 




Valitsimme mustan, koska muutkin ruokapöydän tuolimme ovat mustia. Siitä tuli luonteva osa kalustusta, kuin se olisi aina ollut siinä. Ja koska se on puuta, sen voi aina maalata eriväriseksi!

Tämä ostettiin uutena, koska ihmiset pyytävät törkeitä hintoja kirppareilla. Siis oikeasti, kymmenen vuotta vanhasta tuolista 100€? Millä logiikalla? Itselläni ei olisi ollut mitään käytettyä vastaan, mutta ihan noin kalliilla en kyllä toisten jäljiltä osta. Tai "muutaman vuoden vanha 150€", ovh kuitenkin on 179...Joten maksettiin se 30€ enemmän ja haettiin tuliterä ja takuunalainen tuoli. Meidän tarkoituksena ei kuitenkaan ole luopua tuolista moniin vuosiin, vaan käyttää taaperotuolina ja sen jälkeen Mangusti saa sen omaan huoneeseensa (jos/kun sellainen on) työpöytänsä ääreen.


Muita Tripp Trapp faneja?

-Jannina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)