sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Mitä äidillä on päällä?

 Oma pukeutumiseni on taas alkanut kiinnostamaan, ehkä jotain tekemistä omalla koolla? Painon puolesta jo siinä missä ennen raskauttakin, mutta koostumuksessa on vielä mentävää. Vielä on vähän löllöä jäljellä, tosin olihan sitä jo ennen raskauttakin. Laihdutus on siis jo tehty, mahan ihokin jo melkein kokonaan palautunut, enää täytyy kiinteytyä.

Omat sääntönsä vaatteisiin luo imetys, ihan mitä tahansa ei voi pitää päällä. Tai voi, jos tahtoo riisuutua kokonaan aina ennen Mangustin syöttämistä. Kaapissa olisi tyköistuvia neuleita talveen, mutta ne on sen verran tuskasia vedellä korviin kolmen tunnin välein, joten saavat pysyäkin kaapissa. Tässä uusi lempparineule, pitkä ja löysä. Pussi suorastaan. Ja silti se vaan on kiva päällä. Helppo vetää korviin imettäessä, muttei näytä imetyspaidalta. Itseasiassa en omista kuin yhden imetyspaidan, toppeja en yhtään. En tykkää niistä, missä koko rintamus on erikangasta ja roikkuu lärpäkkeenä, hyi.





Surutta olen venyttänyt tavallisten toppien kaula-aukkoa vielä vähän alemmas. Ne samaiset topit kun venyivät jo masun päälle. Uusitaan, kun imetys loppuu. Toppien päällä on usein villatakki tai löysä neule, kauluspaitakin on jees nappiensa vuoksi. Housuina käytössä on legginsit, tiedän ne ei ole housut, tai dr.Denimit, ne on parhautta. Normaalilla vyötäröllä ne joustaa ja imasee melkein kaiken löllön masusta allensa ja piilottaa jenkkikset. M-kokoiset ostin alkuraskaudesta, kun tavalliset farkut ahdisti. Nyt käytössä on S-koko, kylmillä säillä M sukkiksien kanssa. 


Mukavasti pullottavat taskut saavat nätin pömppiksen aikaan... Kuvan ideana kuitenkin oli näyttää talvivarustusta, silloin kun oli pakkasta... Uusi hightec Icepeakin takki ja toppikset, näillä tarkeni vedellä kauppareissu vaunuillen.


Mitäs pidätte pussineuleesta? Lemppari vai inhokki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)