keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen matka

Me ihan repäistiin ja varattiin matka......tatatataa.....Tukholmaan! Minnepä muuallekkaan?! Ajateltiin, ettei Mangustin vielä tarvitse päästä etelän lämpöön, vaikka äidin ehkä tarvitsisikin. Jotenka risteily aka miniloma oli suuntaimessa. Olimme juuri isimiehen kanssa päässeet sopimukseen, että risteilylle lähdetään taas tänä kesänä, kun puhelimeni soi ja Mangustin kummitäti soitti pyytäen mukaan Tukholmaan. Aina joskus näinkin.


Isimiehen kanssa lähdemme perheen kesken elokuussa, ennen syksyn härdellejä, vielä hetkeksi hengähtämään ja kummitädin kanssa lähdemme nyt toukokuussa. Mukana toukokuun reissulla siis minä, Mangusti, Mangustin kummitäti sekä minun kummityttöni neiti 3,5v. Risteilystä tulee tällä kertaa hyvinkin totutusta poikkeava, sillä mennään puhtaasti lasten ehdoilla. Buffetti ja aamiaiset on varattu ensimmäisiin kattauksiin, pallomeren sijainti tarkastettu ja itkuhälyttimien patterit ladattu.



Tukholman päädyssä suunnitelmissa siintää Junibacken, perinteisen shoppailun sijaan. Harkitsimme myös Skansenia, mutta ajattelimme tämän olevan spesiaalimpi isommalle neidille. Olisiko kellään kokemusta Junibackenista? Netistä löytyy hyvin tietoa, myös suomeksi, mutta olisi kiva kuulla käytännön kokemuksia reissusta lasten kanssa. Myöskin risteilykokemukset kiinnostavat! Mitenkä hoitui ruokailut laivalla ja maissa? Entä oliko joku tavara ehdottomasti pakattava mukaan tai vastaavasti harmitti, että jäi kotiin? Me matkaamme Viking Linella, joten ilmeisesti päästään bussilla suoraan terminaalista ovelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)