keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Lapsimessut, mitkäs muutkaan

Moikka taas pitkästä aikaa!

Mangustin maailma näyttää todella uinuvan keväthorroksessa, kun jokainen postaus alkaa samalla tavalla... No mutta, ei jäädä siihen sen enempää roikkumaan, tämähän on vain harrastus ;)

Mekin kävimme Lapsimessuilla, viime vuonna en päässyt ja raskaushormoonit aiheuttivat jopa muutaman kyyneleen tihrustamisen tuolloin. Tänä vuonna siis korjattiin asia, ja ai ai kyllä kannatti!

Messut olivat kyllä hyvät, koko pääsylippunsa hinnan arvoiset sanoisin. 16€ sisään tuntu kohtuullisen kalliilta, mutta kyllä siellä ihasteltavaa ja hiplattavaa oli kokorahan edestä. Näytteitäkin jaettiin ja ruokia koemaisteltiin, tällä kertaa Mangustin eikä äidin toimesta! Nuo messut tulevat varmasti olemaan meidän kalenterissa jatkossakin, sen verran siellä oli lapsillekin puuhaa, että jahka Mangusti kasvaa niin varmasti viihtyy hänkin messujen temppuradoilla, sen verta hurjapää on tuo meidän neiti.

Messusaalis


Meillä ei varsinaisesti ollut tavoitetta messuille, kunhan lähdettiin kiertämään ja tutkimaan. Sillä jos yhtään mitään lastentarviketta tarvitsee tai vaikkei tietäisi vielä tarvitsevansakkaan, niin tuolta kyllä löytyy! Tuteista ja doulasta vaunuihin. Mekin itseasiassa Mangustin kanssa kävimme vähän hiplaamassa uusia rattaita....hups. Ihan vahingossa eksyttiin Stokkea esittelevän Espoolaisen lastentarvikeliikkeen pisteelle, katseltiin uutta Stokken lastenisuinta, hieno sekin, mutta Tripp Trappiani en vaihtaisi! Ja niitä rattaita, voi rakkaus! Tiedättekö ne asiat, jotka uutena inhottavat, etkä voi sietää? Ja sitten hetken päästä rakastat tulisesti ja ne on pakko saada? Joistain tuotteista itselleni hyvinkin tuttu ilmiö, pillifarkut esimerkiksi. Vihasin aluksi ja nyt en muissa kuljekkaan! Noh, ne vaunut. Stokke xploryt.... Viime kesänä ne näyttivät omaan silmään niin epävakailta ja kammottavilta, eihän niihin uskaltaisi laittaa lastaan. Niin hassut ja oudot! Ja nyt, nyt ne ovat ihanat, niin näppärät pieneen tilaan menevät, ihanan korkeat ettei tarvitse vanhempien kumarrella, ihanat kääntyvät etupyörät ja voihan himotus!

Kuva

Olen niin rakastunut näihin, että tosissani myös laskeskelin nykyisten yhdistelmien myymistä ja näiden ostamista tilalle. Nykyisissä rattaissammehan ei ole yhtään mitään vikaa, uutena ostetut ja 6kk käytössä olleet, täysin ehjät ja hyvät kaikinpuolin...mutta. Noh, jätetään hautumaan ja täytyyhän haaveita olla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)