keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hyvää vappua

Hauskaa vappua kaikille lukijoille! :) Me ollaan tänään paisteltu lusikkamunkkeja eli pikamunkkeja ja laitettu simat jääkaappiin kylmentymään.

Munkit tehtiin Sunnuntain-munkinpaistorasvan pohjassa olevalla ohjeella, tuplasin vain annoksen ja hyviä ovat! Aavistuksen vaan taisi olla rasva paistettaessa liian kuumaa, sillä omaan makuun tuli aavistuksen liian tummia vaikka pari jäi vähän pehmeäksi sisältä. Noh, ensi kerralla sitten!

Simaa tein tänä vuonna ensimmäistä kertaa itse, dan sukkerin ohje näytti tarpeeksi yksinkertaiselle. Mausta en vielä osaa sanoa, sillä meidän sima-maisteri on vielä töissä. Nopeasti ja helposti kuitenkin valmistuivat! Meidän lähikaupassa itseasiassa myytiin siman valmistusämpäreitä, eli 10 litran sanko, johon oli valmiiksi kerätty tarvittavat raaka-aineet ja tulostettu vielä ohjekkin mukaan, ei ollenkaan huono idea nykypäivän kiireisille ostosten tekijöille!

Huomisen suunnitelmissa oli brunssi keskustassa ja vapputorin kiertely, mutta vesisade uhkaa pilata suunnitelmat. Katsotaan mihin päädytään, ehkäpä jellonat-venäjä ottelua katsomaan.

-Jannina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)