lauantai 11. toukokuuta 2013

20+0!

Tässä se nyt on, virallinen puoliväli. Kaikista odotuksista huolimatta, ei tämä päivä tunnu sen kummallisemmalta kuin muutkaan. Eilinen oli sen verran erikoinen ja hyvä päivä, että tällä oli kovat paineet päästä paremmaksi. Eikä se mahakaan ole ottanut mitään spurttia yön aikana, ihan samanlainen pieni vauvamaha se on vieläkin.

20+0

Mamamekko - H&M Mama

Eilen siis ultra sai hymyilemään kokopäivän, ja illalla päätin nauttia "vapaasta" kun mies lähti työpaikan virkistäytymisristeilylle. Se oli pikainen puhelu ja auton nokka kohti Lohjaa. Hermoja tosin koeteltiin, kun moottoritiellä ajeltiin 20km/h melkein vartin verran...pientä tietyötä kevään kunniaksi.

Lohjalla vietin erittäin mukavan illan ihanaisen kummityttöni kanssa, neidillä tuntui olevan kovasti asiaa, kun höpötellä piti kokoajan. Samalla sain myös esiteltyä uusimmat ultrakuulumiset neidin äidille, josta myös on tulossa meidän pienen kummi.

Aloiteltiin ilta herkuttelemalla Hesburgerissa, jonka jälkeen pyörimme kaupoissa ja höpöttelimme niitä näitä. Käytiinhän myös Mukelomestassa kurkkimassa jos olisi jotain ylisöpöä pienelle löytynyt. Ja löytyihän sieltä!


Pienen pieni Name It:in trikoinen pipo. Syy miksi pipo lähti matkaan, oli tuo kiinnitys (joka sopivasti on juuri tuon hintalapun alla :D ) siinä ei siis ole solmittavia naruja, vaan nepparit. Tässä vaiheessa tuntuu olevan maailman paras keksintö! Olen aina kammoksunut vastasyntyneen leuan alle narujen solmimista, ikinä niitä ei uskalla laittaa kireälle, ettei paina, ja löysä pipo pyörii päässä. Ja väristä voi ehkäpä päätellä eilisen ultran tuloksia.

Ilta huipentui jäätelön syöntiin torilla, ilta-auringon nätisti lämmittäessä.
Neiti uusien aurinkolasien kanssa.

Yritettiin saada jäätelökioskilta pallot, mutta myöhästyttiin puolella tunnilla, joten jouduttiin tyytymään R-kioskin antimiin. Onneksi jätski on aina hyvää ulkone syödessä!

Tulipa sekasta tekstiä :D tätä se postaaminen Suomen pelin aikana teettää...

Oletteko te jo syöneet ensimmäiset jätskikiskan antimet auringossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)