perjantai 24. toukokuuta 2013

Vauvakirja

Uskalsin "vihdoin" aloittaa vauvakirjan täyttämisen. Äitinihän sen osti jo pari kuukautta sitten...hieman innoissaan tulevasta lapsenlapsesta. Kirja on ihastuttava Mauri Kunnaksen vauvakirja, joka kasaa yksiin kansiin lapsen elämän odotuksesta koulunaloitukseen, ilman turhia krumeluureja. Kirja sisältää mielestäni juuri ne asiat, jotka tahtookin muistettavan, kuten odotusajan ihmeellisyyttä, ensimmäinen joulu, ensimmäiset syntymäpäivät ja tietenkin pituus- ja kasvukäyrät. Aloitin siis täyttämisen odotusajalta, skannailin ja tulostin tavalliselle paperille ultrakuvia, nehän eivät sellaisenaan kovin pitkälle kestä. Ja kirjoittelin vähän olotiloista, jätin kuitekin tilaa vielä loppuraskaudelle, siitä kuitenkin tulee vielä riittämään kerrottavaa.

Odotuskohdan lisäksi sain täyteltyä jo perhekohtaa, sukupuun ja äidin ja isän tiedot. Hieman hämmennyn tosin "perheeseen kuuluu" -kohdasta, miksi siinä on useampi rivi? Kirjoitanko koko suvun vai onko oletuksena suurperhe? :D No saanpa ainakin runoilla lähimmät omaiset hyvin tilavasti siihen kohtaan, sisaruksia kun pienellä ei vielä ole.

Mutta annetaan kuvien puhua puolestaan, itse olen ainakin erittäin tyytyväinen tähän vauvakirjaan!






Ainut miinus on, ettei pienelle tai vanhemmille mahdu sisaruksia...


Hätänen kerkesi aloittamaan, ennen kuin muisti kuvata.


Muuten täällä mennään tasaiseen tahtiin, pieni potkii minkä kerkeää, on myös ilokseni keksinyt, miten päin masussa ollaan, jotta yltää potkimaan äitin rakkoa, jes! Neuvolasta tuli pelkkiä kehuja, palleron syke oli 145 hujakoilla, tosin pieni möyrysi karkuun minkä kerkesi ja potki mennessään, kuinkas muutenkaan. Meillä ei tykätä tutkimuksista, tai vaihtoehtoisesti tykätään leikkiä piilosta kätilöiden kanssa.

Mama pyörii kotona, siivoten ja järjestellen. Kirppareita kierretään myös söpöjen lastenvaatteiden toivossa, muutama löytö onkin tarttunut matkaan. Olen myös yrittänyt kunnostautua taas korujen teossa, ja ajattelinkin niitä tunkea johonkin myyntiin nyt kesällä. Avaimenperiä sainkin jo kuvattua, tosin ilman sitä avainlenksua. Tässä muutama, mitä pidätte?

Käsin maalattua sulatuslasia.



Millaisesta vauvakirjasta te pidätte? Vai pidättekö ollenkaan?

2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää tuo Mauri Kunnaksen Vauvakirja!

    Me oltaisiin haluttu Kultapieni Vauvakirja, mutta sitä ei ollut saatavilla, joten päädyttiin ihan yksinkertaiseen suloiseen Vauvan alkutaival - kirjaan: http://das-liebchen.blogspot.fi/2013/03/kiireinen-keskiviikko.html

    Tosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toi tasku ultrakuville ja neuvolakortille oli mieletön idea! *Miksi en keksinyt sitä???*

      Tykkäsin myös sun blogin prinsessa-ilmeestä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)