maanantai 6. toukokuuta 2013

Half way there!

Vihdoin se on täällä! Nimittäin 20 raskausviikko, tänään on virallisesti 19+2 ja lauantaina poksutaan! Alkaa tämä aika pikkuhiljaa kulumaan, aluksi tuntui ettei syyskuu olisi koskaan täällä, mutta nythän jo kolkutellaan kesän ovia :) Kesää odotan innolla, kasvavasta mahasta huolimatta. Rakastan lämpöä ja kuumuutta, palvon aurinkoa vaikken paikalla malta maatakkaan. Turvotukset ja löntystelyt masun kanssa eivät pelota, niiden todellisuuden kun näkee vasta kesällä. Voihan hyvin olla, etten pahemmin turpoile, vaan nautin lämpimästä kesästä kuten ennenkin.

Tällä viikolla olisi tuo pelottava rakenneultrakin, sitä onkin odotettu jo kuukauden päivät. Ihanaa päästä taas näkemään junnu! Sinänsä ei ultran tulokset edes pelota, edellisessä niitä jo hieman tutkittiin kun viikot olivatkin 15+ eikä 12...ups. Tuolloin vatsanpeitteet, munuaiset, munuaisten virtaukset ja pään muoto jo katsottiin olevan kunnossa, joten kohtuullisen rauhallisesti otan tuonkin ultran vastaan. Liikkeitäkin tuntuu sen verran tasaisesti, että oma mieli saa olla rauhassa. On vaan mukava päästä katsomaan kuinka paljon junnu on kasvanut ja mites käy meidän lasketunajan tällä kertaa. Edellisissähän se on muuttunut ja nykyinen 28.9. on jo kolmas aikamme.

Napa on ruma, kun napakorun joutui ottamaan pois :(

Tässä vielä kuva muutaman viikon takaa, ennen masun "esiin tulemista". Nykyään se alkaa olemaan kohtuullisen selvä vauvamasu, mutta seuraavat kuvaukset järjestän vasta lauantaina poksumisen kunniaksi.

Sain muuten tänään erikoisen allergisen-reaktion :o Erikoisen, koska millekään en oikeasti ole allerginen. Olen totaalisen koukuttunut smoothieihin raskausaikana, kun kahvi on saanut jäädä, ja niitä on tuon blenderin hankkimisen jälkeen tehty kotonakin ihan nätisti. Noh, ihan perus smoothien tein tänäänkin välipalaksi: mansikoita, mangoa, kiiviä, jogurttia ja loraus appelsiinimehua, nam! Nyt kutittaa huulia ja tuntuu kuin joku olisi tunkenut karvamaton nieluun...Mitäköhän lie, jokatapauksessa puoli lasia meni nyt viemäristä alas, kun en uskaltanut loppuja juoda :( Positiivisesti kuitenkin tänään, jo 6 päivää edellisestä pöntön halauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)